Onsdag

Red ett bra dressyrpass i ottan och efter en kortare skrittrunda utomhus som avslutning så körde jag hem för att duscha och tvätta håret innan jag åkte till jobbet.

Innan nästa stallbesök på eftermiddagen gjorde jag en raid på Kapp-Ahl och köpte på mig 4 blusar och en kofta- förhoppningsvis blir det snart väder nog att använda dom också.

Köpte även en del blommor till trädgården och dom kan jag i alla fall ”använda” omgående, de står redan i olika krukor utomhus.

Efter all denna shopping bar det av till stallet för det sedvanliga fixet medan en stallkamrat tar hand om hagintaget om en stund.

Även kloklippning har avverkats idag, jag försöker sköta Soyas pedikyr en gång i veckan faktiskt.

Just whippetars klor sägs växa ovanligt fort, jag vet inte om det stämmer eller om det bara är de tunna benen och hårlösa fötterna som gör att eventuella långa klor ser ÄNNU längre ut än på andra mer hårbeklädda hundar.

Hur som helst tycker jag att det ser väldigt ovårdat och fult ut med långa klor så jag är framme med saxen ofta. Vill dessutom hellre klippa lite men ofta eftersom Soyas klor är svarta och risken för ”felklipp” därför är större.

Jag har sett vilket blodbad en pulpa kan orsaka och vill helst slippa detta misstag fler gånger.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>