Fredag- hos Ebba

Idag har vi varit hos Ebba och jag har som vanligt stått och njutit av att titta på min fina häst :=).

Archie ser väldigt snygg ut i kroppen nu, slimmad och smärt och den tidigare så vintertrista hårremmen börjar ersättas av hans sedvanliga blanka päls.

Slutorna i galopp utmed långsidorna ser numera hur bra ut som helst liksom skänkelvikningarna på diagonalen.

Piruett-embryona ser också bra ut även om det är långt till att man kan kalla det ens ”jätte-piruetter” :=).

Innan Ebba började rida tog jag som så många gånger förut en promenad med djuren i de otroligt vackra omgivningarna- det är bra uppvärmning för Archie att ledas i 20-25minuter och så får ju även Soya lite motion.

Idag dök det plötsligt upp ett rådjur bara knappa 100 meter ifrån oss (kan man inte slippa dessa vit-rumpor någonstans???) och jag var MYCKET glad att jag redan tidigare fått testa Soyas lydnad vad gäller dessa djur. Några rytanden från mig fick henne att stanna vid min sida- tack för det säger jag bara….

Ridhuset

På promenad……

…i det vackra vädret….

och de vackra omgivningarna!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Aramis

    Halloo! Nu har jag suttit och kollat i din blogg lite, främst från tiden då du började! Så snygg Décima är 😮 Trist med tungfelet bara… Kul och intressant läsa om din hästhistoria :o)

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ja, JAG tyckte att Decima var väldigt snygg (hon lever inte längre- självdog av kolik) men det var faktiskt inte alls vanligt att folk kommenterade hennes utseende så som OFTA sker med Archie. Fuxar är helt enkelt fulare, ha ha!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>