Speciella annonser, del 68 (bete)

http://www.blocket.se/malmo/Sommarbete_Eskilstorps_angar_27155317.htm?ca=23_11&w=1

Ett bete som jag av olika anledningar väl känner till och som jag personligen aldrig skulle varken våga eller vilja släppa min häst på.

Att betet de år jag varit där varit otroligt magert är väl sin sak, det kan ju passa lättfödda hästar men att det inte finns så mycket som en buske och än mindre ett träd eller annat att söka skydd under och att man ”föser ihop” mer än 50-talet hästar varav många är helt främmande för varandra skulle jag aldrig vilja/våga utsätta min häst för.

Man har ju som enskild hästägare inte den minsta aning om vad de andra hästarna är för några och/ eller om de har några smitsamma åkommor.

Tyvärr tror jag att många stirrar sig blinda på det mycket förmånliga priset för betet men min erfarenhet är att man oftast får det man betalar för och i detta fallet är det absolut så.

Jag blir lika förvånad varje år att folk tycks lägga så lite tid och engagemang på att hitta långt bättre beten till sina hästar- för de finns, i alla fall i hästtäta Skåne!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>