4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Mumma

    Hej!
    Hade han stått på gräset den dagen du upptäckte såret? För mig ser det precis ut som när vår B-ponny Elliott fastnat i linorna och dragit åt.. hans sår satt högre upp på benet men det ser ut som ett skärsår av en ellina..
    Lycka till på ons, håller tummarna för er..

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Det var min första tanke både när jag såg Aramis och Archies sår- elrep! Ser EXAKT ut så (framför allt Aramis sår som löper tvärs över karleden).

    Men det är lönlöst att spekulera- Archie blir tyvärr inte mer ohalt för det….buhu…

    Svara
  3. Aramis

    Jag känner VERKLIGEN med dig Birgitta! Jag är EXAKT likadan, om någon av mina älskade djur är på något sätt sjuk så fungerar inte jag som människa! Allt känns meningslöst och totalt hopplöst… Kan bara önska dig all lycka och att din sedvanliga ”känsla” om att något är fel för en gångs skull INTE stämmer!!!

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Tack! Skönt att i alla fall veta att man har någon man kan ”kräka av sig” till när man är deppig och som själv vet hur det är. Vissa andra människor är mer eller mindre helt oförstående och resonerar mer ”äh…det löser sig”. Jag skulle gärna vilja vara lite mer sådan.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>