Skit-hund!

Detta är en av Soyas favoritplatser i stallet; gödselstacken!

Med lite tur går det, förutom allt det självklara hästbajset, även att finna hovrester efter hovslagarens besök; mycket gott att knapra på tycker Soya.

Jag brukar skoja och säga att det gäller att kolla vad hon äter från gödselstacken så att jag sedan kan dra av motsvarande mängd från maten hemma; tänk vilken besparing :=)!

Fast flickorna i stallet ser lite tvivlande ut- de är nog inte heeelt övertygade om att jag skojar.

De har mycket svårt att förstå att Soya verkligen ska vara så ”smal” och de frågar jämt och ständigt om just detta och om hon inte äter tillräckligt.

Att hon snarare har något hekto ”överskott” på kroppen för att vara helt slimmad skulle de aldrig acceptera, inte heller att hon faktiskt äter det hon ska och lite mer därtill :=).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Zahra och Hilda är grymt avundssjuka!! 😉 Jag är glad att mina ”flickor” inte har tillgång till en sådan där ”gourme”hög. Vi delar inte riktigt samma uppfattning om vad som är en kulinarisk uplevelse. Fast de skulle gärna ta av mitt. 😉
    Zahra kom precis och skickar en puss till sin syster. Hon är riktigt pussig min Zahra, ytterligare en anledning till att jag är glad att hon inte har samma tillgångar som Soya. Fast det ligger små högar med ”hästrester” både här och där på våra promenadstråk. Bara att ta med en soppsäck och samla ihop till en egen hög. 😉

    Kan ju bara säga att jag tror att en whippet som är så rund som icke whippetfolk skulle vilja ha dem, skulle se patetisk ut. Det skulle bli en frukostkorv med tandpetare till ben. Nej fy tusan, en whippet ska vara strömlinjeformad med slanka linjer!! Som en våg i en luftvirvel. 😀

    Hälsningar
    Görel
    Zahra och Hilda.

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Kan bara instämma som vanligt.

    Soya är också pussig och älskar också att slicka oss i öronen :=)!

    När maken säger ”pappa puss” så brukar hon pussa honom- han förtränger nog var hennes lilla mun har varit vid stallbesöken :=).

    Själv har jag faktiskt aldrig varit förtjust i att hundar slickar en i ansiktet så i just det fallet kan jag inte skylla på gödselstacken.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>