Sådan ägare- sådan hund

I full gång as we speak :=)! Även på jobbet har jag en värmefläkt som får jobba rejält för brödfödan. Tack och lov brukar jag vara på plats en god stund innan någon av mina arbetskamrater dyker upp runt 8-snåret så jag hinner elda på rätt så rejält. Att de sedan håller på att dö av värmeslag när de kommer in i vårt gemensamma arbetsrum kan tyvärr inte hjälpas. Jag måste ha VÄRME :=)!

För mer än 10 år sedan var jag tillsammans med en kille, Thomas vars hyresvärd var en riktig snåljåp. Han värmde inte upp sitt hyreshus mer än nödvändigt och jag som alltid varit extremt frusen av mig hackade tänder varje morgon då jag steg upp efter att ha övernattat där.

Den första julen Thomas och jag firade tillsammans fick jag, bland väldigt många andra presenter ska tilläggas, en värmefläkt i gåva; Thomas förstod att jag skulle ha långt mer nytta och glädje av denna än av mycket annat och han skulle bara veta så rätt han hade.

Idag, säkert 11-12 år senare fungerar fläkten fortfarande utan minsta mankemang och gudarna ska veta att den används.

Jag kör ofta igång den när jag kommer hem från stallet på kvällen, oavsett årstid faktiskt och älskar värmen den sprider.

Som rubriken antyder finns det ytterligare en liten varelse som tycker om värmefläkten och det är Soya!

Jag kan bli både förundrad och lite orolig då hon kan lägga sig precis invid fläkten som är i full gång- hennes päls borde nästan ta fyr tycker man?!?!?

Men den lilla värmesökaren verkar inte bekommas det minsta av den hetta som sprutar rakt emot henne utan ser bara belåten ut. Otroligt va´?

Fläkten är på och Soya myser. Kortet togs igår :=)….dvs det ska snart föreställa sommar….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>