Birgittas hästaffärer, del 4

Idag var det meningen att jag skulle ha åkt och provridit en häst som har stått i ett försäljningsstall i snart 1 år. Tanken med denna provritt var att se om detta är en häst som jag vill låna- ägaren tog själv kontakt med mig och föreslog detta.

Jag pratade med den som förestår försäljningsstallet i tisdags och frågade då om jag kunde komma på fredagkväll vilket personen trodde skulle gå bra.

Vi bestämde att personen skulle återkomma till mig och jag lämnade mitt telefonnummer.

Eftersom hästen ju ägs av en annan person som inte kan visa hästen själv (pga flytt till en helt annan del av Sverige) mailade jag till denna och informerade om att jag skulle titta på hennes häst om allt gick som planerat.

Nu har det ju inte gått som planerat eftersom ingen hört av sig till mig och jag vet ärligt talat inte vad jag ska tro.

Har personen som förestår försäljningsstallet tappat bort mitt telefonnummer?

Är personen kanske inte så intresserad av att vara behjälplig då detta kanske innebär att den lukrativa vistelsen i detta stall upphör?

Har ägaren på något sätt själv ångrat sig och bett försäljningsstallet att skita i att höra av sig?

Ja….vill man kan man spekulera hur mycket och länge som helst och man skulle ju för all del också själv kunna ringa upp och höra ”vad som står på” men i ärlighetens namn så ids jag inte ens.

Min tanke om att eventuellt ha ytterligare en häst är inte så intensiv att jag till varje pris måste förverkliga den och den känsla jag hittills fått för just denna häst är inte så stark.

Jag måste inte ha en häst till faktiskt, det är inte helt fel att kunna unna sig lite guldkant på tillvaron, att träna flera gånger i veckan och att lägga undan någon tusenlapp på sparkontot varje månad.

Med en häst till är det adjöss till det ljuva livet och träningar blir det bara råd till en gång i veckan så det ska verkligen mycket till för att jag ska kasta mig in i något.

Jag väntar på rätt känsla helt enkelt :=)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>