Veckan som gått

Nu känns det äntligen som försommar och det är underbart!

Bara att det blir ljusare mycket tidigare nu gör att jag vaknar av mig själv hur lätt som helst och ärligt talat är jag fullständig övertygad om att i alla fall min egen (och säkert de flesta andras) livskvalitet hade höjts avsevärt om vi alltid hade detta klimat och ljusförhållande.

Vårt äppelträd blommar äntligen vilket jag in i det sista tvivlade på att det skulle göra och nu får vi bara se om det blir någon skörd i år.

Under de 7 år vi bott här har vi fått ”en miljon” äpplen varje år och ibland har det nästan varit lite för mycket av det goda.

Jag näns inte kasta fullt tjänlig frukt så frysen har ibland varit sprängfylld trots att Archie har hjälpt till och ätit 6-10 äpplen om dagen i flera månader.

På tal om Archie satte jag i veckan igång honom efter hans bensår som numera knappt syns även om han till min enorma förvåning lyckades sparka upp (????) det lite grann igår.

Jag redan börjat planera för både träning och tävling- vårt ”uppehåll” varade ju bara i ca 2 veckor och på så kort tid hinner det inte hända något ur konditionssynpunkt osv.

På hästletarfronten står det stilla vilket jag har rapporterat om i separata inlägg.

Med Soya går det som vanligt dvs utmärkt. Jag undrar om alla hundägare liksom jag och maken säger flera gånger om dagen:
”Hur kan man älska en hund så här mycket” och allt möjligt annat på samma tema :=).

Bloggen frodas till min glädje, snart 80.000 läsningar hittills och veckorekord denna veckan med över 1200 läsningar.

Nu vill jag bara ha fortsatt värme och en fortsatt frisk häst så ska jag inte önska mig mer på långt tid framöver. It´s a promise!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>