Vilken GRÄS-lig historia- det VILL jag lova! (hundinlägg)

Ni som följer bloggen kan inte ha undgått att jag är glad för vitsiga rubriker och ordlekar och idag har jag verkligen fått till det :=).

Jag berättade ju igår om en av Soyas pojkvänner (hon har 3 stycken, bordercolliekorsningen Enzo, och wippetarna Kenzo och Ville) som fick lämna walk-over på träningen i Landskrona i söndags efter att ha drabbats av nysattacker utan dess like.

Ville ville alltså inte sluta nysa och redan då var min teori att han hade fått in något i näsan/ luftvägarna medan andra spekulerade i exempelvis getingstick eller dylikt.

Jag får väl klappa mig själv på axeln för igår kväll kom ett mail från Ville (även han, liksom Soya kan tydligen skriva….) och det löd som följer:

”Villes nos kurerad!

Ett långt grässtrå som irriterade Ville är nu äntligen avlägsnat.
Det krävdes två sederingsdoser men Ville blev trots detta endast lite dåsig och lyckades stå ronden ut. Men han blev till slut efter 45 minuter tillräckligt groggy för att efter komplettering med lokalbedövning tillåta rensning av nosen.

//Ville”

Ja, där ser man! Detta är ju sådant man knappt tror kan hända…eller kan och kan…det är inget som brukar hända ska jag väl säga.

Både jag och Soya hoppas se Ville imorgon på LC:n; Soya vill så gärna springa och helst vinna mot honom om det går :=).

Kärleksparet under LC-tävling i oktober förra året. Notera de koncentrerade ägarna- man skulle kunna tro att hundarna springer om världsmästerskapet minst!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Marie

    Ja, det var verkligen en riktigt GRÄSlig historia för alla oss inblandade.
    Han är nu nästan fit for fight igen och ser framemot att möta Soya i morgon!

    Matte

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>