Herregud! Besöksrekord!

Innan gårdagen har jag som mest haft strax över 200 läsningar per dag och första gången detta inträffade var då jag visade ovanstående kort föreställande Soya i sin nya ”ligga-i bilen-i- minusgrader-pyjamas”.

Jag förstår att många tittade då- gulligare hund går väl knappast att finna :=)! Och ja…innan ni säger något så är det så att ”allt klär en skönhet” and don´t you deny it!!!

Igår slogs dock läs-rekordet med råge: 226 läsningar på en dag och jag kan inte annat än ”skylla på” inlägget som handlar om de billiga hybris-tränarna som vi diskuterade så hett.

Förutom att antalet läsningar slog rekord så gjorde antalet kommentarer det också och det vet ni ju att jag uppskattar enormt!

Nu återstår bara den stressande frågan hur jag någonsin kan locka er till så flitigt läsande och kommenterande igen?

För mer än 10 år sedan räckte det att man skrev ” jag fattar inte varför folk ska envisas med att rida på travare” eller ”alla som rider med spö och sporrar är idioter” för att få igång flera dagar långa och hetsiga debatter med de värsta personangrepp men det känns lite passé eller :=)?

Förslag på annat vi kan bråka om mottages tacksamt :=)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>