Lördag- jag njuuuuter

Vilken underbar dag det har varit idag!

Mycket varmt och soligt hela dagen, mitt favoritväder all times!

Dagens dressyrpass var ett ”medium”- jag ville inte rida för länge eller för tufft med tanke på att jag ska tävla imorgon. Efter en knapp timme i ridhuset med efterföljande skrittrunda utomhus var det dags för hagutsläpp, persedelvård och allt annat som jag brukar ägna mig åt i stallet.

Medan jag stod och putsade på mina saker tänkte jag på hur synd det är att jag inte alltid kan ta det lika slow som på helgerna, vardagmorgnarna är ett under av effektivitet och tidsjakt men helt klart föredrar jag dagar som idag.

Väl hemma kunde jag för första gången i år äta frukost utomhus och sedan la jag mig en solsäng ett tag och slumrade.

Efter en stund kom maken ut och vi fixade med gemensamma krafter i trädgården, klippte gräs, rensade ogräs osv.

Soya som är en lika stor soldyrkare som undertecknad la sig i solsängen och tittade på medan vi arbetade.

På eftermiddagen tog vi en promenad till stallet för att slänga ut Archie och Bröta i hagen igen och då var det fortfarande sä varmt att JAG, den frusna, kunde promenera i t-shirt.

Måtte nu detta väder hålla i sig, jag vill ha en lååååång och varm sommar som kompensation för våren som försvann i snödrivorna!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>