Torsdag- dressyrtränade och blev kiss-sinkad

I morse genomfördes ännu ett bra dressyrpass, Archie kändes väldigt mjuk och fin när jag avslutade och jag hoppas att detta positiva flow håller i sig i eeeevighet.

Väl i stallet efter ridningen satte jag faktiskt på Archie ett tunt regntäcke, inte för att jag var säker på att det skulle börja regna även om det såg lite ”skumt ut” utan faktiskt för att slippa samma procedur som jag fick ägna mig åt igår då jag på kvällen möttes av en totalt lerinpackad häst som jag var tvungen att ge ett ordentligt bad.

Jag ÄR egentligen ingen förespråkare av täcken sommartid- tvärtom- men ibland väljer även jag den lata vägen och att inte leva som jag lär :=). (Och det har regnat gansak mycket under dagen….)

Tidschemat höll utmärkt med några minuter tillgodo då jag insåg att jag skulle behöva bada den eländiga hunden som rullat sig i ”något” (läs: troligen hästkiss).

Tvagningen sinkade mig något men strax efter 07.00 kunde jag ändå knäppa på värmeelementet på arbetet och börja jobba :=).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>