Speciella annonser del 119, gratis är godast!

Om du är snål, fattig, händig, smart eller bara intresserad av att handla på annons rekommederar jag dig att, vad du än söker, kolla på Blocket och använda sökordet BORTSKÄNKES.

Det finns ingen måtta på vad folk vill ge bort!

Bland de vanligare grejerna man kan hitta finns diverse soffor, tv-apparater, pianon, takpannor och marksten.

Vill man ha ett husdjur finns det gott om marsvin och kaniner men faktiskt då och då även någon häst (främst travare).

Även ovanliga ting annonseras ut eller vad sägs om exempelvis en flaggstång, ett torp, en flygresa med Ryan Air eller en high chaparall-kaktus :=)!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Jag tror att vi kommer att få se mer och mer av detta; kanske inte just att man SKÄNKER bort sitt hus men däremot att man måste lämna det- skuldsatt FÖR LIVET!

    Jag ser redan idag med förvåning hur folk tycks ha tappat sinnet för proportioner och rimlighet fullständigt.

    Människor med vad jag skulle vilja kalla medelinkomster som köper hus för 3-4 miljoner utan att blinka tex.

    Vet folk som helt saknar buffert för oförutsedda utgifter; som står och faller med en räkning på en tusenlapp och som måste börja åka buss om bilen behöver en reparation för ett spottstyver.

    Det ska bli mycket intressant att se vad som kommer att hända om det kommer en rejäl räntehöjning. Att räntorna kommer ATT höjas är väl omtvistligt men hur mycket står väl än så länge skrivet i stjärnorna.

    Men om jag ska säga vad JAG tror så kommer en hel del att få lämna sina drömkåkar!

    Svara
  2. Åsa

    JAg tror precis som du Birgitta angående otroligt dyra boenden. Jag förstår inte alls hur folk har råd, eller tror sig ha råd.

    Och angående bortskänkes, svärfar jobbar på den lokala tippen/återvinningen och du ska se vad folk slänger.. Åkgräsklippare och röjsåg (helt fungerande), möbler (helt felfri skinnsoffa tex), prydnadssaker, porslin (helt, fräscht och sprickfritt)med mera med mera. De plockar undan och ger till erikshjälpen, som väl är.

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Åsa:

    För många är det viktigt att ha det fint UTÅT. Att man sedan lever på nudlar, har kontokortsskulder, fogden i hälarna osv är priset man får betala- titta på ”Lyxfällan” på tv! Jag upphör aldrig att baxna över folks dumhet- till synes fullt friska och normalbegåvande människor som agerar helt uppåt väggarna!

    Vad gäller att slänga fullt fungerande saker tycker jag att det är mycket synd att ”man” inte får gå och ”plocka” på återvinningsstationerna.

    En vän berättade för ett tag sedan att hon har lyckats övertala personalen att någon gång låta henne ta något (tror hon tog ett badkar till sin hage om jag inte minns fel?) men jag fattar inte varför man inte skulle få göra det. Whats the harm liksom?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>