Konstiga drömmar

Händer det även er att ni först när ni ser en viss sak eller är på en viss plats kommer ihåg en dröm ni haft under den gångna natten?

Det hände mig i morse, när jag stod och mockade till Archie.

Då kom jag ihåg att jag hade haft en av mina konstiga drömmar, inget ovanligt för min del och jag brukar dessutom komma ihåg dom ganska detaljerat.

Mina drömmar anknyter oftast på ett eller annat sätt till något som har hänt, som jag vill eller fruktar ska hända och jag brukar oftast kunna härleda drömmen till något specifik, typ ”ja, det var ju inte konstigt att jag drömde om hundkappbanan, vi var ju där hela dagen igår” osv.

Även nattens dröm kan förklaras till vis del :), jag och några vänner diskuterade via mailen igår om vi kanske kunde få till en ”sommarträff” under våra semestrar (ingen av oss bor i närheten av någon av de andra).

I natt drömde jag alltså att den ena av dessa vänner har kommit ner till Skåne med sin häst för att tävla och då jag ser hästen blir jag helt chockad av dess utseende eftersom den ser ut ungefär som en korsning mellan en gigantisk kungspudel och en häst?!?!!?

Det är ju bara i drömmarnas värld man kan frammana sådana djur och jag var som sagt helt tagen- hästen var skitful rent ut sagt och jag väste till någon annan (minns ej vem) ”den ser ju inte klok ut….vad ska jag säga”.

Hästen hade en blandning av häst-päls och pudellockar och såg även i övrigt helt deformerad ut och jag kan garantera er att denna häst IRL är så långt ifrån en ”ful jättepudel” som man kan komma *SKRATT*.

En ytterligare förklaring till min dröm är med största sannolikhet att hästens ägare och tillika min vän faktiskt har en pudel- dock en riktig sådan :)!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. AnnH

    Hahaha! Jag antar att det var Darini? Han är ju i allafall gigantisk. Fast han ska bli av med si päls idag. Dock ej lockig sådan, bara lite för lång för att vara lämplig på dressyrmeetinget i helgen.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>