Onsdag- jag avbokar

Efter att nu i 3 dagar har travar runt i ridhuset och verkligen känt efter allt vad jag har orkat (nåja….inte riktigt så maniskt kanske)så har jag avbokat morgondagens veterinärbesök.

Med andra ord känns Archie fit for fight eller i alla fall fit for dressyrarbete.

Om jag fick önska fritt (fast man ska verkligen inte vara otacksam) så skulle det ösregna hela nätterna och vara soligt och trevligt på dagtid så att jag kunde rida lite mer utomhus men i dagsläget är jag som sagt bara tacksam att jag kan rida och då får det väl bli i ridhuset till stor del. Vi har ju hur som helst varit ute dagligen i några veckor nu och kommer ju även framöver att i alla fall skritta ut om inte annat.

Se så långbent min fina häst är :)!

Här med sin kompis!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Hej Birgitta!

    Vad kul att Archie är ”fit for dressage”. Det är inte alls kul när de är skadade och man oroar sig över hur det ska gå.

    Ridningen på Bröta går framåt med stormsteg! Jag har bytt till ett stångbett istället för det vanliga tredelade och jisses vilken skillnad det blev. Hon har ju varit ganska orolig i munnen men stångbettet ligger stilla och hon söker fint fram och ned på det. Enda nackdelen är att jag måste lära mig rida med två tyglar eftersom jag även har kapsonen på med stångbettet.

    /Maria

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>