En liten gåva kan betyda så mycket

Eftersom jag både tycker om att skriva, anser mig vara tämligen rolig och älskar att (värre än den värsta småbarnsförälder) plåga omgivningen med kort på mina älsklingar brukar jag göra massutskick på jobbet när jag har lyckats ta något roligt/ bra/ annorlunda kort på Arch och Soya- gärna med någon underfundig text därtill.

Så klart har inte alla samma sorts humor eller kanske ens anser att det är sådant som ska ligga i jobb-mailen men eftersom jag på det senaste medarbetarsamtalet fick höra av min chef att det var allmänt uppskattat så struntar jag i de eventuella surdegar som är av en avvikande mening.

För 1-2 veckor sedan knäppte jag av ett kort utan att ”sikta” och det blev så bra tyckte jag själv att jag skickade det till kollegorna med frågan ”ser ni glorian” för det ser faktiskt ut som att en gloria omger mitt lilla huvud där jag sitter till häst.

Kortet rönte stor uppskattning- flera kommenterade det och igår fick jag en jättetrevlig överraskning.

En arbetskamrat hade låtit göra en laminerad uppförstoring av kortet och gav det till mig som en liten present.

Jag blev väldigt glad och ägnade genast en del av arbetstiden åt att rama in kortet som nu hänger bakom mitt skrivbord för allmän beskådan.

Tyvärr går det inte att ta ett ordentligt kort på tavlan utan en massa konstiga skuggor men ungefär så här ser det ut:

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>