Onsdag- regnet hjälpte!

Igår kom det faktiskt lite mer regn och även om det inte var några mängder så lättade det helt klart upp luftfuktigheten och värmen.

När jag kom till stallet på eftermiddagen var det till och med lite mulet och det fläktade ljummet så Archie, Rocky och Alfresco fick vackert gå ut en vända till och lufta sig.

Idag ser det ut att åter bli en stekhet dag men det var ”bara” 17 grader i morse så jag genomförde ett helt uteridningspass utan att varken Archie eller jag (inte Soya heller för den delen) blev det minsta svettiga.

Som vanligt blev det övervägande skritt och inte heller denna gången träffade vi på några otäcka insekter.

Min 4 veckor långa semester närmar sig med stormsteg och det märks att många redan är lediga.

Vägen till och från jobbet är långt mindre trafikerad än vanligt och jag märker också på folks bloggar och olika diskussionsforum att det står mer eller mindre stilla.

Tittar man på bilden nedan ser det snarare ut som att jag rider sent på kvällen men det var alltså tidigt i morse :).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Börjar ärligt talat bli lite avundsjuk på ert väder. Här har det inte regnat på evigheter och även om det kommit skurar runt om bara några km bort har molnen verkligen lyst med sin frånvaro över stall/hagar/banor. Torrt som en öken mao. Hos våra grannar har brunnen varit på låg nivå (inget vatten) flera ggr och betshästarna måste stödfodras. Blä.

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Jodå, ibland får man vara tacksam för det lilla. Det regn som kommit har verkligen inte varit mycket att hurra för EGENTLIGEN men med tanke på hur torrt allting var innan dess så hjälpte det lite i alla fall. Men vi behöver mycket MER!!!!
    Vår gräsmatta hemma är snart ett minne blott och jag misstänker att man måste stödfodra på vissa beten.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>