Ullared i bilder

Som synes var det ingen kö alls när vi anlände till Gekås klockan 09.30. Lina till vänster och Petra till höger hastar mot ingången.

Några timmar senare var det en lång kö utanför; kanske hade det regn som kom lite tidigare på dagen lockat folk till shopping?

Mumlandes mantrat ”man kan inte köpa allt bara för att det är billigt” lyckades jag hindra mig själv från att köpa detta fleecetäcke.

Archie har lyckats vinna 3 stycken varav 2 aldrig är använda och dessutom har jag 3 andra fleecetäcken sedan tidigare så det får nog vara någon måtta på just fleecetäcken- billiga eller ej.

Utbudet av bett kan man inte klaga på- det är minst sagt digert. Det är den bettsamling jag har hemma också (så blir det när man har ägt en häst med stora tungproblem- man provar allt i desperation) så jag behövde inte fylla på lagret.

Ett dressyrschabrak i (håll i er……) brunt inköptes däremot för 79 kronor- jag som bara äger vita kände för att gå lite ”wild and crazy”.

Man har även börjat sälja lite mineraler och ett fåtal fodersorter och jag köpte pelleterat e-vitamin till Archie.

Träns är nästan det enda jag aldrig har köpt i Ullared- däremot ett par utmärkta tyglar för 99 kronor som jag haft hur länge som helst nu.

Underklädesavdelningen är också enorm och jag brukar alltid köpa på mig några plagg. Finns ingen anledning att gå med grådaskiga underkläder som sett bättre dagar när man kan handla så billigt här.

Och kolla här då!!!!!!!! Morgan i egen hög person!!!!

Jag såg att en tjej stod och tog kort på något, gick fram för att se vad det var och där stod denne levande Ullareds-reklampelare.

Birgitta 12 år var så klart tvungen att ta fram telefonen.

Nu står jag i kassakön med en vagn som ser ut som mina vagnar brukar efter en runda inne på Gekås- full-lastad!

Som ni kan se var det både bättre väder och mer folk när vi trötta styrde kosan hem mot Malmö igen.

Och som vanligt har vi redan bokat nästa resa- den blir i november!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Det skulle vara kul att fara dit. Eftersom det ju inte är nästgårds direkt så lär det inte bli i första taget. Möjligen om man har vägarna någorlunda i närheten.
    När nu det ska bli, jag far nästan aldrig hemifrån och semestern är slut.

    Men nån gång….

    Rie

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>