Ett sista inlägg om mina Ullaredsfynd :)!

En mycket vanlig fråga då jag diskuterar ”Ullareds-fenomenet” med folk som aldrig varit där är:

”Men blir det inte så att man köper en massa skit bara för att det är så billigt?”

Jag både förstår och förstår inte frågan för inte går man väl runt i en vanlig affär och köper sådant som man inte behöver bara för att det är billigt, eller….det finns det kanske folk som gör?

Hur som helst så tillhör jag inte den kategorin och jag kan helt ärligt säga att de saker jag köpt i Ullared och som jag i efterhand varit missnöjd med kan räkna på ena handens….inte fingrar utan fing-er :)!

Nä…tvärtom inträffar det (tyvärr) desto oftare att jag vid hemkomsten i stället tänker ”varför köpte jag inte fler/ mer av xx”.

I torsdags köpte jag exempelvis ett brunt dressyrschabrak för 79 kronor. Om ni kanske kommer ihåg köpte jag ett liknande på Hööks för någon månad sedan för 179 kronor och det satt så illa att jag ville lämna tillbaka det (nu fick jag inte det utan valde att GE tillbaka det till skit-affären i stället).

Ullareds-schabraket (av märket Globus) sitter till skillnad från Hööks-skräpet utmärkt och jag ångrar alltså att jag inte köpte fler.

Även nedanstående tröja i ett väldigt bra svett-genomsläppligt material borde jag ha köpt en till av- den passar fint till mina gråa ridbyxor (för 299 kronor) och kostade bara 49 kronor.

Till makens kontor köpte jag ett trasmatta för 59 kronor. Den snygga ryamatta jag hade köpte till honom ett halvår tidigare för 5 gånger så många pengar var förvisso just snygg men tyvärr väldigt opraktisk. Den lämpade sig inte att köra en kontorsstol fram och tillbaka över och såg väldigt luggsliten ut efter bara ett kort tag.

Även sängöverkastet på bild nedan blev jag jättenöjd med, det kostade 500 kronor.

Men resans i särklass bästa köp (och billigaste) måste jag ändå utse mina flugfångare till!

Ni vet sådana där långa klisterremsor som man har i stall ibland och som flugorna fastnar i?

Sådana köpte jag 8 stycken för 8.95- vad sägs om det? Jag hade i ärlighetens namn gärna betalat detta pris för en fångare och inte 8.

Eftersom Archie slabbar en hel del med sin betfor är just hans box extra populärt tillhåll för flugor- men inte nu längre, he he….

Det nya sängöverkastet
Och den ”bra-iga” ridtröjan :)!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. saraconnemara

    Ullared är en guldgruva på många sätt och jag har oftast varit väldigt nöjd! Ridbyxor, schabrak, ridstrumpor och annat kan man verkligen FYNDA!!!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>