Söndag- förlåt solen; jag tar tillbaka allt!

Efter en mulen dag med KONSTANT ihärdig blåst ångrar jag mina klagovisor om värme och för mycket sol!

Fick gå och rida med jacka för första gången på flera veckor och det vill jag helst slippa framöver.

Så solen; vänligen återvänd snarast, fast om du vill kan du gärna låta din vän regnet besöka oss i natt.

Idag var Soya och jag liksom förra söndagen på hundkappbanan i Landskrona och det gick som det brukar :).

Soyas väninna Lili sprang för första gången och gjorde det jätteklokt och bra så jag hoppas och tror att hennes ägare Jonathan fick blodad tand.

Efter träningen begav vi oss till Järavallen för en timmeslång promenad; det var Åsa och Robban med sina 4 hundar, jag och Soya, Lili och Jonathan och ett par med sin whippettik Zelda (tror jag den hette).

Alla såg ut att trivas och eftersom vi gick i skog kände vi inte alls av blåsten.

Någon blåst märkte jag knappt senare på dagen heller då jag åkte till min vän Susanne för att rida med henne i skogen i närheten av hennes gård.

Vi var ute i nästan 1 1/2 timme men skrittade mest och pladdrade på som vanligt förstås :).

Nu är klockan snart halv åtta och jag är rätt så mör efter så många utomhustimmar men eftersom jag har semester gör det inget!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Det var en nöjd Soya, med andra ord, hon sprang glad och nöjd och njöt av det hela.:-D

    Som jag skrev på Facebook så kände jag igen flera av hundarna. Åsa och Robbans hundar har jag sett många gånger på whippet Race tävlingar, och Zelda har jag också sett flera gånger i sommar. Lili har jag nog inte sett vad jag vet.

    Soya har jag ju bara sett som valp. senast var hon 4 månader. När hon var 4-5 veckor gosade jag med henne när jag var och hälsade på hos Tina och Tommy efter att Vicki och jag varit på utställning med Hilda och Beppe. Skulle vara roligt att se Soya som vuxen någon gång…

    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Lili är ”bara” 18 månader så hon har inte provat på alla whippetgrenar än, tror inte hennes ägare är intresserad av whippetrace heller.

    Ja, vi MÅSTE träffas någon gång! Synd att du inte bor närmre och att jag avskyr att köra bil. Men jag ska fundera på hur vi skulle kunna ”få till det”.

    Svara
  3. Anonymous

    Jag har inga problem med att köra bil, men Hilda blir åksjuk ibland. 😉 Det skulle vara så roligt att se Soya och Zahra tillsammans, se hur de reagerar och hur de leker tillsammans. Hilda kan ju lämnas hemma för hon har en viss tendens att ta över och det vill nog inte två försiktiga svarta töser. ;-D

    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Ja du är mer än välkommen att komma och hälsa på; jag har semester till mitten av augusti!
    Annars får vi väl mötas på halva vägen eller nåt, kom gärna med förslag!

    Svara
  5. Anonymous

    Vore trevligt, ska tänka vilken tid som skulle passa bäst. Söker jobb på heltid :-/ just nu så jag kan egentligen när som, bara man planerar det hela lite… Är upptagen nu till denna helgen, men möjligen någon gång i nästa vecka, dock inte helgen då heller…

    Hälsningar
    Görel

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>