Smickrad och tackar för gratisreklam

Idag låg ett nytt nummer av Ridsport i brevlådan och det är alltid lika spännande att se vad det skrivs om i denna publikation.

Vissa gånger står det i princip inget av intresse, andra gånger hur mycket som helst och sedan kan det vara allt däremellan.

Som boende i hästtäta Skåne finns det alltid folk/ tävlingsplatser/ händelser man känner igen; så även denna gången.

Bland annat var det en bild på ”min” ridskola på sidan 6, ett tävlingsreferat där Ebba omnämndes i bild och text och så tipsade en veterinär som jag anlitade ”förr i världen” om hur ”boxvilan blir bättre för hästen”.

Roligast av allt var att JAG var omnämnd i en artikel som handlade om hästbloggar.

Eller, omnämnd och omnämnd, min blogg var en av dom som gavs som exempel på hästbloggar där skribenten skriver om sin vardag OCH försöker locka till debatt.

Hur dom helst var det roligt att bli uppmärksammad och det vore ännu roligare om den genererade ännu fler läsare som bidrar till ännu mer debatter och roliga/ trevliga/ inspirerande kommentarer.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frela

    Jag såg det och grattis det var ju jättekul!! Det är inte dåligt att bli omnämnd som intressant, eller hur? =))Har du semester fortfarande eller? Jag börjar jobba på onsdag i nästa vecka..

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Har semester hela nästa vecka också och det är underbart men mycket vill ha mer- jag börjar redan få jobbångest. Det är sååå skönt att vara ledig :)!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>