Måndag- schemaändring men det löste sig ändå

Min plan för morgonen var att rida ut med Soya och Archie men då jag spetsade öronen från sängläge kunde jag tydligt höra regnsmatter vilket fick mig att ligga kvar.
Sååå roligt är det inte att rida ut när regnet vräker ner, i alla fall om man inte måste och Soya hade nog kysst marken jag står på om hon hade vetat vad jag lät henne slippa.

Hur som helst åkte jag ändå ut till stallet för att fodra, mocka och sätta på Archie ett regntäcke och det måste ha gjort susen (att komma dragandes med täcket) för det slutade regna efter bara någon timme.

Efter hagintag halv tre kunde jag återuppta mina planer och vi fick en skön tur där till och med solen tittade fram lite.

Eftersom det finns för och nackdelar med allt, så även gårdagens myckna regnande, är ridvägarna nu mjuka och bra att rida på, nackdelen är att halmen som ligger ute på fälten kan vara i farozonen och våra grushagar är numera gyttjepölar.

När vi var klara med ridningen släppte jag ut Archie och Rocky i var sin hage igen och det ska bli spännande att se om Archie ägnat sig åt gyttjebrottning med sig själv medan han stått ute.

Som tur är finns det schampo och vatten…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>