En välkommen återförening?

Ni som har följt bloggen länge vet säkert vilken glädje och nytta jag haft av Lina- Archies fd hästskötare.

Lina började hjälpa mig redan på Decimas tid och var trots sin då ringa ålder (13) en pålitlig klippa när jag behövde hjälp.

Vi har under de år (ca 6) som passerat sedan dess varit med om mycket tillsammans, både jättetrevliga upplevelser och sådant som vi båda gärna hade sluppit men så är ju livet- både glädje och sorg.

Lina var med på kvalitets, på Archies första tävlingar och många därefter, hon har följt med på träningar och till veterinärbesök.

Innan jag köpte min välfotograferande I-phone var det Lina som stod för merparten av alla kort på bloggen och vad gäller de filmer som finns från träningar och tävlingar är väl Lina i princip ”mamma” till allihop.

När Archie flyttade från ridskolan skildes våra vägar delvis, vi har fortfarande träffats då och då men inte flera gånger i veckan som förr.

För några veckor sedan frågade Lina om jag visste någon som behövde medryttare och jag lovade att förhöra mig i stallet även om jag på rak arm inte visste någon som behövde avlastning.

Otroligt nog hann jag dock inte mer än fråga de första två tjejerna jag mötte i stallet ”vet ni någon som behöver medry…”, ja längre hann jag inte innan den ena utbrast ”JAG”.

För att göra en lång historia kort blir det förhoppningsvis så att Lina kommer att bli medryttare på en av anläggningens hästar om ungefär en månad.

Allting är inte 100 % spikat ännu, ytterligare provridning ska ske, men jag hoppas (delvis av egoistiska skäl he he) att Lina och hästägaren kommer överens :)!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>