Veckan som gått

Jaha…då var även den 4:e och sista semesterveckan till ända och precis som alltid tycker jag att tiden har flugit iväg aldeles för fort.

Jag tycker ändå att jag har haft tur med vädret för det mesta, har hunnit med att göra både roliga och nödvändiga inplanerade saker och har haft det allmänt njutningsfullt med maken och djuren. En BRA semester kort och gott!

Under den gångna veckan blev det bland annat björnbärsplockning en masse, 2 träningar för Ebba, lite shopping och ett besök av min goda vän Ann som bor i Stockholm. Mycket trevligt alltihop!

Soya snabb-löpare har ju löpt i dubbel bemärkelse höll jag på att säga men nu närmar sig i alla fall löpningen som i ”mens” sitt slut (och den har av-LÖPT väl ha ha ) och vi kan återuppta träningar, tävlingar och hundträffar med hennes vänner.

Archie tränar på och jag hoppas verkligen (hur många gånger har jag skrivit det nu då?) att vi kan fortsätta att träna och tävla på utan störande avbrott.

Själv ska jag alltså återgå till sedvanliga rutiner- mina tidiga uppstigningar även under semestern gör att omställningen inte blir så enorm hoppas jag men visst hade jag helst fortsatt att vara ledig hur mycket jag än gillar mitt jobb.

Några semesterveckor är som alltid sparade för tuffare tider (läs: när hösten övergår till vidrig vinter, mörkret är kompakt och man håller på att frysa häcken av sig) och eftersom jag ju precis konstaterade att tiden går allt för fort är vi väl snart där!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>