Tisdag- one of those mornings

Det är inte ofta det händer (tack och lov) men i morse hade jag verkligen en riktig morgon från helvetet.

Allting tog hundra gånger så lång tid som vanligt, saker gick fel, trasslade in sig osv.

Redan innan jag satt i sadeln borde jag ha kunnat lista ut att det hade varit bättre att skjuta upp passet men är man en manisk planerare så går det givetvis inte att rucka på det som bestämts.

Så det blev inget bra pass alls, det mesta kändes om inte dåligt så i alla fall på sin höjd halvbra.

Medan jag red började det dessutom ösregna och jag fick gå med min superkänsliga sadel mellan ridhuset och stallet för jag hade givetvis inget sadelskydd eller något annat som jag kunde täcka sadeln med.

Nej usch….det kändes som ett under att jag hann till jobbet i tid, genomstressad och dyngsur av att gå i regnet mellan bilen och huset där jag jobbar (hade glömt jackan hemma som lök på laxen).

Sedan fortsatte det att hällregna i princip hela arbetsdagen (gissa vem som blev upprepat våt under sina hembesök) och det var först då det nästan var dags att köra till stallet som det blev uppehåll.

Väl hos Archie släppte jag honom, Rocky och Alfresco i var sin hage och efter lite mockning och matpyssel pustar jag nu ut i soffan.

Förhoppningsvis blir det inte mer regn innan någon av de andra hästägarna tar in djuren, annars har de regntäcken alla 3 och kommer nog att överleva.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>