Insomningstips?

En del räknar får…

Härom kvällen hade jag lite svårt att somna och ”roade” mig då med att försöka räkna ut hur många olika tävlingsplatser jag tävlat på (i både hoppning och dressyr) under min mer än 20-åriga ”karriär”.

En del klubbar har jag inte besökt på evigheter (Rancho Ridklubb är nerlagd sedan länge och både Lundåkrabuktens och Kyrkoköpinges ridklubbar har jag inte sett ordna tävlingar på evigheter)  medan andra besöks varje år sedan jag började tävla.

När jag kom till klubb 49 somnade jag så uppenbarligen var detta ett bra sömnmedel (och lika uppenbart är att det finns många tävlingsplatser i Skåne:)).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>