Veckan som gått

Ännu en vecka har rusat förbi allt för snabbt!

Vädermässigt är det fortfarande ganska varmt, inte under 10 grader en enda morgon och ofta mycket varmare mitt på dagen men det har blåst ganska rejält i flera dagar och då tycker i alla fall jag att det genast känns kallare.

De otäcka myggen har äntligen försvunnit och endast kvarlämnat diverse bulor lite varstans på mig medan hund och häst kom lindrigare undan.

Efter massörens besök hos Archie i måndags har vi fått till flera fina pass och jag är nu rätt så övertygad om att det varit ”något” med hästen dessförinnan. VAD har jag ingen aning om och det gick över av sig själv så det är bara att blicka framåt.

För Soyas del går livet sin gilla gång, hon har varit ute och ridit med sin häst, nosat omkring i Dalby och hundkapptränat i Landskrona.

Vad gäller just hundkappträningen börjar i alla fall hennes ägare, till skillnad från ur DET perspektivet fullständigt oberörda Soya, tappa intresset rejält.

Jag har fått medge för mig själv att jag tydligen är för mycket tävlingsmänniska trots allt för att tycka att det är roligt att äga Sveriges i särklass segaste whippet på rundbana.

När jag dessutom varken kan skylla på (och således göra något ÅT) hundens ålder, foder, kondition eller motivation….tja…då känns det helt enkelt tröstlöst och lönlöst.

Nu återstår en tävling för Soyas del innan jag bestämmer mig för om vi ska lägga detta på hyllan så vi får se vad som händer.

Soya är- snigel eller ej- det bästa maken och jag har och det är det som räknas för oss!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Ska inte Soya få göra det roligaste som finns! Jaga trasan! Hon tycker ju om det och gör det länge vid varje tillfälle och det för att njuta av det så länge som möjligt. ;-D

    Zahra får ju inte tävla, men väl träna och det älskar hon. Återstår att se om Zahra någonsin får licens, eller om hon bara blir en träningshund. Men springa ska hon få göra för det älskar hon!

    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ha ha, ja Soya ser då verkligen till att få valuta för
    pengarna.
    Hade banan inte legat 5 mil bort hade jag inte tvekat så kring träningen men du vet ju min inställning till bilkörning.
    För mig är 5 mil som 15 för någon annan.
    Och sen är det inget kul att aldrig få en chans att möta
    likvärdiga sniglar tycker JAG.
    Jag vill inte att Soya ska ses som outstanding SÄMST alltid, hon som är bäst i hela världen :)!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>