6 kommentarer Skriv kommentar

  1. sofia-Neshime

    Ja det skulle möjligen vara för att slippa se skiten då;0)
    *skojja bara*

    jadu det kan man fråga sig varför man ids göra sig det besväret=(

    Svara
  2. Thina

    Den här hundägaren gör det för att det inte finns en enda soptunna på den väg vi tar varje dag o jag vill inte ha en stinkand epåse i knäet.så jag sätter dne prydligt vid kanten o hämtar upp den på vägen hem igen.

    Svara
  3. Anonymous

    Jag är lika förvånad över dem som låter sin hund lägga en hög precis jämte hundlatrinerna och INTE plocka upp och slänga det hela i latrinen. Dessutom kan det ligga påsar 1 meter ifrån sagda latrin. :-/ Nu när det finns så tätt med latriner här i samhället så är det en gåta varför folk inte kan plocka upp efter sina hundar. Jag plockar alltid upp, även när jag går långa promenader utanför samhället och att det innebär att jag får bära både en två eller tre påsar i kanske 1 timme. Här ska inte lämnas något som någon kan kliva i.
    Hälsningar
    Görel

    Svara
  4. Eva

    Antagligen för att någon ser när deras hund skiter så de måste visa att de är duktiga hundägare och plockar upp för minuten senare, när ingen ser, slänga påsen i naturen…

    Svara
  5. Ingrid

    De flesta hämtar inte. Däremot ”bonus-bajs-plockaren” Ingrid. Vet inte hur många ton genom åren!

    Svara
  6. Hille

    Många gånger är det faktiskt fåglar som letar igenom papperskorgarna och då lyfter ur påsarna för att se om det ligger något roligare under. Jag har även sett fåglar flyga upp i träd med dem.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>