Veckan som gått

Vad hände i veckan?

Tja…det mesta gick väl sin gilla gång skulle jag vilja säga.

Ebba red i måndags och jag red för henne i fredags och både dessa pass och övriga dito i veckan har varit BRA i varierande grad.

Archie blev av med både ”rattmuffarna” runt benen och övrig päls som hade hunnit växa ut sedan föregående klippning och det känns alltid skönt när det projektet är avklarat.

Nu ska jag bara laga min klippmaskin så att den åter kan stå till tjänst om kanske 2 månader eller så för detta lär inte bli årets sista klippning.

En som inte behöver någon klippning är sämskinnspälsade Mimmi som vi nu har börjat använd täcke på då och då. Vissa dagar har det blåst mycket och då vill det lilla livet inte gå ut utan kläder.

Själv ska jag se om jag inte kan ta lite ledigt i höst- jag har en hel del semester kvar att ta ut och är gärna ledig under höst och vinter- gräsliga årstider om ni frågar mig.

Än så länge har vi haft tur med vädret och jag hoppas att det INTE blir som förra året då det regnade mer eller mindre varje dag vid denna tiden och under många veckor.

På tal om tid var det förresten i veckan 1 år sedan jag och Archie flyttade till Grevie, en stallflytt jag inte ångrat en sekund!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>