Klippmaskins-tips!

Nej, jag tänker i detta inlägget inte tipsa om vilken klippmaskin du ska välja om du planerar ett köp för det finns numera en uppsjö att välja bland som jag inte har provat (själv har jag en Aesculap Econom som låter som en skördetröska men som klipper snabbt och bra och en Moser A5 som är tyst och klipper bra men tar en evighet på sig).

Däremot kommer här ett tips på var du kan få råd av kunnigt fackfolk, reservdelar och slipning av dina skär:

www.lyckliga.nu

är en jättebra hemsida och minst lika bra hjälp får man om man ringer till företaget.

Som ni kanske minns gick ju en förslitningsdel sönder på min maskin vid senaste klippningen och 3 dagar efter att jag hade ringt ”det lyckliga fåret” (som företaget heter) hade jag delen i min hand.

Det hör till saken att jag inte hittade ett enda ställe till som ens hade denna reservdel till försäljning så det var verkligen en lättnad att kunna få hjälp på detta vis och slippa skicka in hela saxen för en ”reparation” för säkert det femdubbla priset (reservdelen kostade inte ens 100:– ).

Som sagt; titta gärna in på hemsidan!

Kan man annat än älska formuleringar som ”ring när det passar dig (inom rimliga gränser)” och ”30 års samlade erfarenheter används för att ta hand om dina verktyg och ge dig bästa lösningarna när du köper nytt”.

Och har du tid: ögna igenom ”Hej Företagare” under Information i vänstra kanten av hemsidans startsida. Rätt kul läsning tyckte i alla fall jag :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>