Snart kommer pyjamas-hunden

De av er som följt bloggen länge kan inte ha undgått min aversion mot mörker och kyla (kan även kallas höst och vinter).

Jag tycker INTE att sprakande brasor, tända stearinljus och en mjuk filt i soffan tillnärmelsevis uppväger leriga hagar (och dito hästar), att det inte går att rida ut på vardagarna före eller efter jobbet pga mörker och att jag fryser i princip överallt utom när jag sitter ihopkurad under min mjuka filt med tända stearinljus och en sprakande brasa.

Om jag ändå ska försöka hitta något ”ljus i mörkret” (ha ha…lite halvvitsigt det där….) så är det att jag snart kommer att få användning för den jättefina ”sparkdräkten” jag beställde till Soya från http://www.litentass.com/ i våras.

När jag publicerade ovanstående bild på bloggen förrra gången blev det ”läsarrekord” och det förstår jag- sötare lilla pyjamashund går väl inte att finna!

För att undvika missförstånd vill jag åter poängtera att denna outfit endast kommer att användas när Soya ligger i min bil och inte till att gå/ springa omkring i.

Nog för att Soya säkert inte hade haft något emot att ha på sig detta värmande plagg året runt och i alla sammanhang men någon måtta får det ändå vara- det tycker till och med jag.

Annars är det termotäcke, regntäcke och reflextäcke som gäller vid de flesta utepromenaderna nu- sådan ägare sådan hund skulle man kunna säga utan att överdriva det minsta!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Hon är fin i sin pyamas, Soya. Zahra skulle jag nog få på den fina pyamasen, men efter en stund skulle hon nog flämta i värmen. De är lite olika systrarna. Zahra ligger gärna under täcket i sängen nu, men efter ett tag hör man flämtningar och sedan kravlar hon upp och lägger sig ovanpå täcket. Hilda kan däremot ligga under sängtäcket hur varmt det än är, men hon vägrar å andra sidan att ta på sig kappor/täcken i onödan. Hon skulle vägra ta på sig den fina pyamasen och skulle jag få på henne den så skulle hon bita sönder den. 🙁
    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Stina:
     
    Ja, vad är det man säger….”allt klär en skönhet” hi hi!
     
    Görel:
     
    Ha ha…ja, jag kan nästan se Hilda strimla opassande plagg- något Soya aldrig skulle drömma om att göra (får jag hoppas i alla fall) . Då hade jag blivit ganska ledsen- jag var förväntansfull som ett litet barn efter att jag hade beställt pyjamasen och den var ganska dyr dessutom (men otroligt välsydd).
     

    Svara
  3. Anonymous

    Har sett en italiens vinthund i en liknande pyamas, fast den hade leopardfläckar, eller om det var giraff-fläckar. Han var så söt, men husse ville inte kännas vid hunden i den utstyrseln. 😉

    Zahra skulle inte heller strimla några plagg. Om det är något som hon inte trivs i så sitter hon bara och ser lidande ut och tittar med sina bedjande vackra bruna ögon. Blicken säger: ”Snälla matte ta av mig det där obehagliga!” Zahra fann sig ju snällt i att ha tratt och bar den till och med med stor stolthet. Hon är så snäll Zahra, tror nästan att barn skulle kunna klä på henne vad som helst, bara hon fått hälsa och pussa på dem ordentligt först. 😀 Hon är ju lite våldsam i sitt pussande…
    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>