Veckan som gått

Flera morgnar under den gångna veckan har ”bjudit” (hmmm) på någon enstaka minusgrad och det har åter blivit dags att ta fram is-skrapan och snart också termobyxorna känner jag.

Annars har det mest varit soligt och vackert dagtid även om mörkret sänker sig allt snabbare, nästan dag för dag.

Tidigare hade vi Arch och Ri ute tills det var dags för kvällsfodringen vid sju men nu blir det nästan intag vid sex, senast halv sju.

I onsdags fick jag hem min vackra, nya sadel och även om också den gamla sadeln var både snygg och bekväm så är den här strået vassare :). Jag är mycket nöjd hitills!

Nöjd var jag också efter lördagens träningstävling där jag tyckte att jag kunde påverka Archie så att han inte dog inne på banan till den andra klassen. Jag kände att han helst hade VELAT det men han lyssnade trots det på MIG- otroligt viktigt!

Jag ägnar nu mycket tid åt att analysera allt kring oss två som team och det kommer kanske inlägg om det framöver.

Jag har också fått många råd av mina bloggläsare och även om jag av förståeliga skäl inte kan följa ALLA så är jag tacksam över ert engagemang och jag har fått en hel del att fundera över.

För lilla Mimmi går livet sin gilla gång och det är jag tacksam över. Så länge hon håller sig frisk begär jag inte mer av henne utan är lika löjligt förälskad i henne varje dag. Som tur är delar maken till fullo mina känslor för det svarta lilla livet som vi hoppas och tror är glad över att ha just oss till ägare.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Soya är säkert nöjd och glad över att äga er. För det är nog så hon ser på er. 😀
    Det är i alla fall vad mina hundar och framför allt katterna tycker om mig. Sedan är Hilda och Zahra glada över att slippa ansvaret för det lämpar de över på mig, precis som det ska vara.
    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ja, jag hoppas hon är nöjd för det är ju inte bara oss hon äger.

    Hur många hundar äger tex en egen häst? Bara det!

    Att jag sedan sköter om både hennes häst, hennes hus, hennes bil och allt annat tar hon nog bara för givet :).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>