Måndag- skolor på längden och tvären

Nä…kanske inte just på längden och tvären men en hel del öppnor och slutor blev det, både i skritt och trav. Red ut efter jobbet och passade på att träna lite utmed grusvägarna som fortfarande är lagom mjuka.

Än så länge hinner jag precis rida ut en timme innan mörkret sänker sig men snart lär det inte gå att få till uteridningar annat än på helgen eller om jag flexar ut lite tidigare.

Har idag ansökt om lite semester-strödagar framöver och då kan man ju kanske använda några av dom till att just rida ut.

Annars inget nytt under solen att rapportera om så jag avslutar här.

En kommentar

  1. annakarlegard

    Vi jobbade också med skolor igår på träningen. Både öppna,förvänd sluta och sluta utmed långsidan samt diagonalsluta. Var först ganska frustrerad på stark och spjärnig häst som bara ville vara rak. Provade att dutta med spöet på innerbogen (samt några ganska stränga halvhalter)och det gjorde väldigt stor skillnad. Hon blev lätt i fram och kunde plötsligt göra skolor som faktiskt blev riktigt fina!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>