Speciella annonser del 184, som ett kinder-ägg

Idag fick jag hem ett reklamblad från Arken Zoo och jag hann inte mer än börja bläddra i det så fick jag 3 olika intryck av deras produkter:

Kanske användbar men lite ovanlig produkt:

”Kiss skydd- används för att förhindra markeringskissande där det inte är lämpligt”

För mig totalt verklighetsfrämmande produkt för djur:

”Munspray- fräschar upp din hunds andedräkt, mintlukt”

och slutligen en produkt som jag faktiskt skulle kunna tänka mig att köpa:

”Blodstopp- pulver som effektivt stoppar blödning. Ha alltid blodstopp till hands vid kloklippning om du råkar klippa i pulpan”

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Åsa

    blodstopp pulver är en ovärderlig ”första hjälpen” produkt! Alla som klipper klor borde verkligen ha det.
    JAg har haft min burk i snart 20 år räknade jag just ut, så det är drygt och blir inte dåligt, men de gånger den behövs är den mer än guld värd. Speciellt med en gojja som får panik om han ser sitt eget blod typ.

    Svara
  2. annakarlegard

    Angående mintdoftande andedräkt. För många år sedan var jag i England och inhandlade minttabletter som visade sig vara så starka att jag knappt själv kunde äta dem. De fick iallfall följa med hem och låg bortglömda på en hylla. I samma veva kom en god vän och hälsade på tillsammans med sin ovanligt hungriga settertik. Plötsligt upptäckte vi att hennes tik fullkomligt stank mint…hon hade hittat paketet och smällt i sig allt. Tror hon luktade mint i flera dagar…mådde förövrigt helt utmärkt…hahaha

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Vilken rolig historia! Jag har också haft hundar som ätit sådant som inte var menat åt dom ( tuggummi, hemmagjorda köttbullar som jag skulle bjuda en tidigare pojkvän på för att imponera mm).
    Ta i trä har Soya faktiskt aldrig ”stulit” något- kanske för att hon får allt hon pekar på ändå:)?

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Åsa:
    Ja, pulvret hade jag haft nytta av mer än en gång då jag råkat klippa lite ”fel”.
    Inte så lätt med en hund vars alla klor är kolsvarta så numera tar jag pyttelite åt gången och klipper en gång i veckan i stället.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>