Veckan som gått

Så här vackert var det i naturreservatet vid Dalby i lördags. Söndagens väder var mer trist och regnigt tyvärr och jag gav mig inte tid till någon fotografering.

Jaha…vad har hänt i veckan?

Inte mycket av intresse som jag kan komma på faktiskt.

Dagarna bara rusar förbi och det känns som om det är måndag ena dagen och fredag den andra.

Jag känner mig ganska trött för det mesta och är inne i en period då jag inte har någon lust att rida på morgnarna vilket ju annars är lite av mitt signum.

Från och med nästa vecka ska jag under ganska många veckor framöver ha 1-2 dagar ledig per vecka och det ser jag mycket fram emot. Just att kunna göra något vettigt med djuren i dagsljus och inte hela tiden famla i mörker på morgonen eller behöva skynda sig efter jobbet så att det inte ska hinna skymma.

Vad gäller min kära häst så har jag ju lagt om ridningen lite och detta berättade jag om för några dagar sedan. Än är det aldeles för tidigt att säga om detta kommer att ge några (bestående) resultat men provar man inte får man inte veta heller.

Soya och jag har njutit av naturen i naturreservatet i Dalby under båda helgdagarna och det är i princip den enda motionen hon får av mig i veckorna. Annars är det maken som står för de dagliga promenaderna och det sköter han med den äran.

Själv är jag ju koppelhatare sedan urminnes tider men att gå med en svart extremt snabb hund lös i beckmörker begriper till och med jag är att utmana ödet mer än lovligt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>