Speciella annonser del 187, alla gillar inte nyår

http://www.blocket.se/kalmar/Lugnt_boende_over_nyar_30296723.htm?ca=23_11&w=3

Ett säkert inte helt ovanligt fenomen, dvs att man vill komma bort från allt smällande om man har djur.

När jag bodde i Malmö (för 7 år sedan) började ”man” (läs: ungar som hade för mycket pengar och inget bättre för sig) smälla flera veckor innan nyår och höll sedan på lika länge därefter.

Det var med hjärtat i halsgropen som man ibland släppte ut hästen i hagen (även om ingen av mina hästar egentligen varit skotträdda), inte så kul om hästen börjar tok-skena i en knölig istäckt hage för att någon ung….ävel inte haft vett att begripa att man inte kan smälla i närheten.

Nu bor vi utmed en 90-väg och även om det inte alltid är så kul så lockar det i alla fall aldrig någonsin hit några smälltokiga människor.

En kommentar

  1. http://mixtillmax.blogspot.com

    Haha jag som får Jasen precis över huvudet när jag rider i skogen,i förrgår var det nära jag åkte av,5 st. i ganska snabb följd.Ingen av mina andra hästar bryr sig om planen men den Gråa som kom för några veckor sedan är inte van!
    //Anki
    Där kan vi snacka oväsen x100!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>