6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Åsa

    Ligger i mina gamla hemtrakter, känner till det rätt väl! Ett STORT men är att det ligger precis bredvid 225:an, som är en vältrafikerad väg (till Nynäshamn) med mycket tung trafik och stallet ligger precis vid bästa omkörningsträckan på ett par mil. Var fram tills för några år sedan kostall, hagarna är ren vall och var de fina ridvägarna skulle vara vet jag inte? Det är nog bland de sämre stall-lägena i området och det finns gott om konkurrens på nära håll. De har nog aldrig haft fullt. Buss finns, en sån där 8 turer om dan variant. Stor omsättning på folk vad jag vet.

    Svara
  2. Jenny

    Jag har stått där.
    Det är billigt då stallet är dåligt ombyggt från ko till häst stall och har stora problem med mkt lera.
    Deras egenskördade halm, hö och hösilage håller dålig kvalité (väldigt mkt mögel), i stort set alla hagarna ligger i stark sluttning. Och som Åsa skriver, så ligger det precis utmed hårt trafikerad väg som måste passeras för att rida ut (vilket däremot fina ridvägar finns när man väll tagit sig till).
    Som i de flesta stall så anser jag att den som driver stallet är lite avig och svår, men det ser ut som att man får ta det när man har häst uppstallad i Stockholm…

    Bussen går varje timme vilket nog måste anses som bra.

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Jenny:

    Ja, tänk så olika man kan uppfatta en och samma sak.

    Enligt dig är fodret av dålig kvalité (mögligt), enligt annonsören är det av BÄSTA kvalité.

    Du anser att den som driver stallet är ”avig och svår”- annonsen talar om trevlig och tillmötesgående personal.

    Detta stärker mig bara ännu mer i att man absolut ska prata med de som står uppstallade i ett stall innan man själv flyttar dit.

    Inte för att man kan lita blint på andras åsikter, ibland är ju faktiskt ”smaken som baken” men för mig betyder det mer vad inackorderingar anser om ett stall än vad stallägaren själv tycker, han/ hon talar ju i egen sak så att säga (och är kanske också hemmablind/ okunnig/ whatever).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>