Roligt på bloggen utan hästar (och hundar)

Eftersom det står tämligen stilla på i alla fall min hästfront just nu tänkte jag att vi kunde roa oss med lite annat på bloggen.

Jag har förstått att stora delar av svenska folket tydligen är ”hem-net-junkies” och att man, vare sig man har en tanke på att byta bostad eller ej ofta frekventerar denna sida för att drömma sig bort.

Som en del av er vet när ju jag och maken en dröm om att flytta till annat boende men med våra krav har detta visat sig omöjligt, i alla fall än så länge.

I våra trakter säljs fullständigt vidriga objekt till skyhöga priser och i alla fall maken och jag är inte intresserade av att köpa ett hus för 3 miljoner där vi omgående skulle behöva byta ut kök och badrum, måla allt in och utvändigt, riva väggar och göra lite annat smått och gott.

Själv har jag alltid betraktat mig som något av en estet och jag får ofta hemska rysningar när jag ser en del hus eller delar av dessa på nätet och detta tänkte jag att vi kunde utnyttja till att roa oss med, dvs på andras bekostnad.

För att inte hemfalla till allt för grova ”taskigheter” tänkte jag bara publicera bilder som inte går att härleda till ett specifikt hus/ adress/ ort men vi kan säkert ha roligt ändå- i alla fall de av oss som är roade av heminredning.

Och…det är nu ni kan ”komma in i bilden” kära läsare och detta genom att maila mig exempel på hus/ rum som NI tycker är gräsliga, roliga, underliga osv.

Jag kommer i nästa inlägg att visa några exempel på interiörer och exteriörer som med min bloggkollega Livs vokabulär lämpligast borde ”jämnas med marken” :)!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Haha, kul grej! Sparade du ned bilderna på ditt drömhus inrett helt i furu ;-D som jag mailade om för läääänge sedan?

    /Nina

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>