Inköpen i Ullared i bilder!

Som utlovats kommer här lite bilder på en bråkdel av det jag köpte:):

Första gången jag var i Ullared var för kanske 5 år sedan och då också i början av december.

Trängseln inne i affären var då helt otrolig, man gick kundvagn mot kundvagn och kunde knappt förflytta sig åt något håll utan att krocka med allt och alla.

Sedan dess har man byggt ut åt alla möjliga håll och kanter och så lugnt som det var bland hyllorna idag kan jag knappt minnas att det varit någonsin.

Vi anlände vid 9.30 och som synes var det inte någon kö alls till skillnad från då en av dagens medföljare, Petra (i bild ovan) var här för några veckor sedan och kom mitt på dagen. Då fick hon köa i 2½ timme (!!!!!) och det undrar jag om ens jag, en av Ullareds största supportrar, hade mäktat med.

Maken hade inte skickat med beställning på särskilt mycket men en eltandborste (Oral B) ville han ha och fick också för 179:–.

Även önskemål om ett silikon-skal till I-phonen var inlämnat och det fann jag för 59:–. Det fanns för den delen hur många olika skal som helst att välja på i denna prisklass.

På hundavdelningen fanns det många vackra och billiga halsband men dels har jag redan fler än jag någonsin kommer att göra åt och dels använder jag ju nästan aldrig halsband (eller koppel) så jag valde att inte ”köpa för köpandets skull” :).

Bett fanns det också en masse och även ”märkesbett” så som många Pessoa Magic System bett som kostade 150:– (ni kan ju kolla vad dessa kostar på nätet tex…typ det dubbla eller mer…).

Vitaminer, tillskott, salvor och allt möjligt annat i burk och spray-form fanns också så hyllorna bågnade.

En vän bad mig kolla upp vad Glucosaminet kostade då hon i ”fina affären” gett över 400:– för exakt samma märke som ovan.

Denna jacka för 269:– köpte jag åt mig själv på hästavdelningen.

Raggsockar för 17 kronor paret och skidstrumpor för 29 kronor.

Detta var ett för ovanlighetens skull ”nödköp”- egentligen hade jag velat ha termobyxor i någon lite mer diskret (svart, blå eller brun) färg men det var i princip ”blåst” på allt vad vinterbyxor hette och jag fick nöja mig med dessa som dessutom inte var så billiga, 299:–.

Jag hade säkert hittat andra som både var snyggare och/ eller billigare ”i stan” men jag orkar ärligt talat inte bege mig på jakt- jag värderar min fritid för mycket i just detta fallet.

Helskodda ridbyxor minsann (för 400:–).

Jag har ju vägrat helskott i många år men eftersom flera har rått mig till detta för att få stabilare sits så fick jag ge mig.

Jag har annars samma modell som ovan men med tygskoning sedan tidigare och är väldigt nöjd. Färgen tilltalar mig dessutom mycket.

Jag hade hoppat att det skulle finnas någon form av vinterridstövlar på hästavdelningen och blev jätteglad då jag såg att det fanns 2 olika modeller att välja på; Jacsons för 379:– och Mountain Horses för 499:–.

På bilden ovan syns en sko i vardera modell och jag tyckte ärligt talat att de var i princip identiska.

Nu fanns inte den dyrare varianten i min storlek oavsett så valet blev enkelt.

Dragkedjan sitter bak på denna modell till skillnad från de stövlar jag hade planerat att köpa (som jag såg på nätet för 1700:–) men ärligt talat så fick prismedvetenheten segra framför estetiken i detta fallet då dessa stövlar alltså är mer än 4 gånger så billiga.

En hästbekant tipsade om denna huvudbonad men jag är för tjock-skallig för att den skulle passa (satt åt aldeles för hårt och fanns bara i ”one-size”).

Ibland är man extra nöjd med något man köpt och här ser ni dennas resa FYND! En scooter-huva för 25 kronor- passade min feta skalle och får också plats under hjälmen . PERFEKT!

3 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>