Fredag- vinter på allvar

I morse körde jag mycket försiktigt till både stallet och jobbet- ville inte riskera att fastna i någon snödriva i mörkret!

Till och med i stan var det snöigt och slirigt överallt och när jag skulle hem igen tog det mycket längre tid än vanligt.

Stallplanen var också proppad med snö så att det knappt gick att parkera och till råga på allt började det snöa mer under tiden jag red.

Det ska bli intressant att se hur allting ser ut imorgon bitti- jag har planer på att åka till Järavallen och låta Soya träffa Åsas hundar och skulle också gärna skritta ut en sväng.

Idag blev det dressyr i ridhuset igen och en stallkamrat som bara hört mig gnälla över Archies brist på bjudning innan han blev halt påtalade att han ju inte alls ser seg ut nu.

Och…ta i trä…DEN gräsliga segheten har jag inte sett röken av eller ens anat. Måtte det fortsätta så.

Hemma möttes jag av ett paket från Torshammaren, de som syr upp så fina whippettäcken.

Jag blev så nöjd med dom jag beställde sist att jag köpte ytterligare ett vintertäcke med matchande sele och blev jättenöjd när jag provade grejerna.

Ska ta kort så att ni kan få se och sucka hänfört!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>