Söndag- snödressyr

Morgonen inleddes med självpåtagen stalltjänst och när denna var avklarad så åkte jag med Soya till Skryllegården för att prova mina nyinköpta broddar i 10-kilometersspåret.

Som ni kunde läsa i föregående inlägg utföll halkskydden till stor belåtenhet och jag sprang om inte som en virvelvind så i alla fall tämligen obehindrat.

Innan vi körde hem igen försökte jag få Mimmi att agera fotomodell i sitt nya täcke men dels så är ljusförhållandena inte så bra och man ser inte täckets färger ordentligt (det är svart med mörkblå teddyfoder och dels så…..

….är doggy ofta en ganska ovillig ”posare”.

På eftermiddagen åkte jag tillbaka till stallet för att rida och jag ville passa på att utnyttja snön lite mer nu när den ändå ”bara ligger där” :).

Detta kortet råkad jag trycka av ofrivilligt när jag skulle stoppa ner telefonen i fickan men det blev ganska bra tycker jag 🙂

På väg till dressyrbanan!

Ett välkänt motiv- tog flera sådana här ”skuggbilder” av oss i somras.

Idag blev det alltså lite ”dressyr” utomhus även om jag mest red ”runt runt”. Tänkte att det var ansträngande nog i den halvdjupa snön så jag gjorde bara någon liten skänkelvikning även om jag hade lust till ”både det ena och det andra” :). Det var mysigt att ”gunga fram” men som sagt så tror jag att man får vara lite försiktig så här i början.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>