Måndag- hej mitt vinterland…



Idag möttes jag av fantastiska vyer när jag körde från jobbet och till stallet.

Allting var klätt med frost och det var så vackert.

Hade jag inte haft så bråttom hade jag stannat bilen och fotograferat men nu fick jag nöja mig med ett par snabba bilder från stallbacken.

Archie fick ett longeringspass i snön och såg minst lika flott ut som sist. Vid ett tillfälle såg han något (osynligt för mig) som tydligen eldade upp honom så att han sprang och ”hingst-fnyste” samtidigt som han travade i den läckraste passage man kan tänka sig. Jag bara njöt men vågade inte dra fram kameran (som även har en video-funktion) eftersom jag inte ville riskera att tappa linan. Det hade nog inte varit så lyckat eftersom jag longerade precis vid 70-vägen (läs: isgatan) som stallet ligger utmed.

Så några bildbevis finnes således icke- ni får tro mig på mitt ord. Archie- 10-poängs travaren :)!

Efter att ha motionerat Archie var det dags för lektion för Lina och Alfresco och det hade då hunnit bli så kallt att jag knappt kände varken fingrar eller tår.

Lektionen gick mycket bra (sa den partiska tränaren) och jag hastade hemåt för att joina maken och Soya som skulle till Skrylle.

Som jag redan har berättat är det nästan ogörligt att gå med doggy där vi bor på grund av halkiga vägar så maken besökte Skrylle även i morse och så tog vi alltså en familjepromenad där nu på kvällen.

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Lina

    Jag tyckte också det gick mycket bra, fast jag räknas väl också som partisk 😉

    Fina bilder förresten!

    Svara
  2. Linda

    Vadå?, en häst går ju i ”äkta” passage innan de går GP. En häst går ju inte i hästhandlarpassage fram tills att det är dags att starta GP.. Jag rider passage och piaff på min 8-åring, dock korta sekvenser förstås. Sen kan han gå i hästhandlarpassage också när han blåser upp sig eller blir rädd för något. Men det är en milsvid skillnad på äkta passage och hästhandlarpassage.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>