Fredag- lagt hår ligger!

När jag äntrade stallet i morse kunde jag nöjt konstatera att gårdagskvällens hårtvagning och avslitning hade gett önskad effekt- manen kändes ren och låg nästan helt på rätt sida om halsen.

På eftermiddagen blev det ett dressyrpass i ridhuset som kändes helt ok- det blev mest lösgörande arbete och då framför allt i galopp.

Som synes är nu alla otäcka hårtestar borta från denna sidan av halsen.

Notera den rejäla halsen- den som den veterinär som behandlade Archie för fång så ofint men fullständigt sanningsenligt benämnde som ”späckhals” :).

Archie har alltid haft en rejäl hals, redan som mycket ung, och den lär han aldrig bli av med.

Allt hår ligger numera på denna sidan- än så länge ska tilläggas.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia

    Så snygg och välfriserad han blev. Funderar på att klippa min lilla dam i helgen om jag får låna en maskin. Nu ser hon verkligen ut som skäggiga och luddiga damen.

    Undrar lite om din blogg, vad betalar du för den och hur mycket bilder och sånt får du lägga upp??

    mvh
    Cia

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Cia:

    Har haft bloggen sedan 2007 och aldrig betalat en krona.

    Har ingen aning om hur mycket bilder man kan lägga upp faktiskt.

    Någon annan som också har blogspot kanske kan svara bättre?

    Svara
  3. Åsa

    Cia, jag har också blogspot/blogger och mina bilder läggs i picasa webalbum (med automatik, har inte gjort ngt) när jag laddar upp dem i mina inlägg. Där har man 1024 MB utrymme. Jag använder 4% av mit tutrymme just nu, men jag lägger inte upp så mycket bilder kanske. Går at tlägga in videoklipp också. Tycker det är enkelt och smidigt

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>