Lördag- innesittarväder

Klockan är inte ens 8 och jag är redan hemma och hoppas att jag ska ha fel vad gäller rubriken.

Men just nu känns det verkligen inte lockande att vistas utomhus, det har både regnat och stormat hela natten och blåsten är fortfararande rätt så rejäl.

Vi som önskade bort snön har fått som vi ville- nu är hagarna fulla med både lera och vatten!

Jag har redan hunnit rida ett dressyrpass i ridhuset där jag fortsatte med lite av de övningar vi gjorde igår och det kändes bra tycker jag.

Nu är planen att plöja en bok av en av mina favoritförfattare- Harlan Coben; härligt att gräva ner sig i soffan med denna, en varm hund och något gott att äta!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia

    Visst har det varit inneväder alltid.
    Körde upp Rosea till ridskolan och red igenom henne i ridhuset, hon var duktig. Har visning i morgon…. *lite spännande* hoppas att det är någon bra för ROSEA.
    Utanför ven vinden och regnat smattrade. Njöt till fulla drag av att vara INNE.
    Eftersom hon som har ridkolan har skadat sig och ligger på sjukhus så har jag blivit någon slags sambands central och dirigerat ut sysslor, hållt ridlektioner och ridit en av hennes hästar… Stora FINA Winston. Han är så trevlig och jag övar sits på honom nu. Jättenyttigt har stor nytta av det när jag sedan rider Rosea också.
    Honom red jag också i RIDHUSET så klart – innemännniska som jag är 😉 Att höra vind och regn och vara torr på samma gång är LYXIGT!
    Rosea fick snällt stå och vänta i stallet och sen åkte jag hem när vi var klara.
    i morgon blir det visning i ridhus och så stannar jag kvar och rider herr W. sen ska jag hålla lektioner – INNOMHUS.
    Känner mig riktigt bortskämd nu.

    Så passa på med Inneaktiviteter nu i ruskvädret.

    kram
    Cia

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ja, jag skulle aldrig kunna stå uppstallad utan ridhus- det insåg jag snabbt som hästägare.
    Sedan är jag noga med att rida ut någon gång i veckan trots att jag tycker att det är tämligen oinspirerande och jag utnyttjar gärna vår gräsbana när underlaget är bra men i övrigt ser jag ingen anledning att plåga varken mig själv eller hästen och rida på dåliga underlag i kasst väder när jag har ett fint ridhus att tillgå.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>