Mera lördag- ut, ut, ut trots allt

Efter en mycket stormig morgon som för min del ägnades åt att läsa ut Harlan Cobens ”Försvunnen” avtog vinden och när jag återvände till stallet strax efter 12 kunde jag konstatera att hästarna stod lugnt i sina hagar.

Jag har sagt det förr och säger det igen; jag är väldigt tacksam över att stallägarna inte är några mesar utan släpper ut hästarna i ”alla” väder.

Efter att ha konstaterat att Archie hade det bra tog jag en långpromenad med Soya i över en timme och vi hann träffa på en av hennes killar, den kastrerade bordercollien Enzo som blev överlycklig då han såg sin flickvän.

Hundarna har inte träffats på länge men är annars alltså väldigt goda vänner.

Efter hagintag hann det inte gå en lång stund förrän jag fick en förfrågan om jag kunde låna ut Archie som hagsällskap ytterligare en hag-vända och det gjorde jag mer än gärna.

För min del är jag bara glad om Archie är ute så mycket som möjligt; sin mat har han ändå många timmar på sig att äta och jag ser hellre att han står och hänger ute i friska luften än inne i boxen.

Nu har jag påbörjat Helen Turstens ”Den som vakar i mörkret”.

Jag har läst alla hennes böcker och än om det inte är någon Harlan Coben- nivå på dom (hans böcker kastar jag mig över) så är de ett helt ok tidsfördriv.

En kommentar

  1. Cecilia

    När jag hade mina hästar hemma på lösdrift så gick dom nästan aldrig in i ligghallen så visst-dom gillar att vara ute! Enda gången dom verkligen ville gå in var när det var varmt ute på sommaren men om det ösregnade eller snöade bekom dom inte det minsta! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>