Lördag- breakfast at Tiffany’s

Nääää…inte riktigt Tiffany´s….snarare det mer oglamorösa Scandic Segevång i Malmö men en god frukost fick vi- maken och jag.

Det var maken som kom på denna eminenta idé- i stället för att, som vi ibland gör, handla en rejäl helgfrukost och tillaga densamma så skulle vi kunna låta någon sköta allt det omständliga åt oss och bara ägna åt oss frossandet och det var precis vad vi gjorde!

Annars ägnades morgonen åt ett dressyrpass i ridhuset och är det samma gamla visa som spelas; övergångar från galopp till skritt, skolor, trav och galoppökningar och annat som ingår i LA:4 och de nya medelsvår C-programmen.

Efter ridningen pysslade jag också som vanligt i stallet, släppte ut hästar, putsade på min utrustning och gjorde annat sådant jag inte hinner med på vardagarna.

Idag har jag även hunnit med att läsa ut den senast utkomna boken om ”Damernas detektivbyrå” och har för första gången på länge INGENTING att läsa vilket inte känns så bra med det usla tv-utbud som brukar råda på helgerna.

Det får bli ett besök i videoaffären idag tror jag minsann!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>