Torsdag- genialt eller vansinnigt?

Idag gjorde jag något som de flesta (?) nog skulle avstå ifrån; jag red ut i full storm och hällande ösregn.

Eller…det regnade inte de första 5 minuterna under min ritt men sedan körde det igång desto mer :(.

Men är man förändringsobenägen så är man och har jag bestämt att jag ska rida ut så ska jag…

Lite skämt och lite allvar men för mig är det inte hela världen att rida ut i dåligt väder, inte heller för Archie. Soya däremot kände väl inte optimal glädje kanske men man kan inte alltid göra alla lika nöjda :).

Och vet ni…fördelen med sådana här vansinnesritter är att man dels alltid har alla ridvägar heeelt för sig själv (konstigt va :)) och långt viktigare så vänjer man hästen att det inte alltid kan vara solsken och krattade ridbanor när man rider :).

Jag har ridit fram i just piskande regn flera gånger, även tävlat under samma nederbörd och fått fina placeringar och det tackar jag faktiskt i alla fall delvis min allsidiga träning för.

Nu ligger alla myyyyycket våta kläder i tvättmaskinen och jag glufsar äppelkaka med vaniljsås- något av det godaste jag vet!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Energika

    Jag hade en häst där jag var tvungen att rida sådär nitiskt, gissa hur nöjd jag är nu med en häst som är väldigt glad om han får slappa i stallet med massage istället för att gå ut i ruskväder:)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>