Måndag- fullt upp!

Medan Archie har haft en välförtjänt vilodag (över en vecka sedan sist) och troligen mest slappat i hagen har jag haft desto mer på agendan även om det bara varit trevligheter.

På jobbet var det som vanligt- väldigt omväxlande och jag är glad att jag fortfarande efter så många år aldrig känner mig likgiltig utan kan bli både vansinnig, superlycklig, förvånad, ledsen och allt möjligt annat- ibland på en och samma dag :).

På lunchen träffade jag en fd arbetskamrat och tillika bloggläsare skulle det visa sig 🙂 och medan vi åt och uppdaterade oss flög tiden iväg som en virvelvind. Mycket trevligt var det.

Efter en snabbvisit hos den gode Arch där jag bara borstade av honom, tog av regntäcket, mockade och gjorde i ordning foder åkte jag hem för att hämta upp Soyis för vidare färd till Skrylle.

Denna gången skulle vi dock inte springa utan träffa kompisen Petra och hennes boxertik Selma- en hund som Soya inte träffat förut.

Precis som jag förväntade mig fann tjejerna varandra och verkade ha kul under vår nästan 1½ timme långa promenad i skogen- det blev lite jagande av varandra men mest gick de sida vid sida och snusade på allt som nu hundar tycker är värt att köra ner nosen i.

När vi hade gått färdigt fick hundarna vila i sina bilar medan Petra och jag tog en god fika i den väldigt fina restaurangen på anläggningen. För min del blev det bärpaj med vaniljsås :).

Som vanligt när man har trevligt gick tiden för fort och när vi åkte hem var det nattsvart och tyvärr också regnigt.

Nu återstår bara lite tidningsläsande och tv-tittande innan sängen kallar och dagen är slut för min del.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna Larsson

    Kollade precis in på din blogg. Du skriver ju jättebra! Ska bli kul att följa.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>