Tisdag- nu kör vi igen!

Efter gårdagens vilodag var det idag dags att ”köra igång” igen och nu ska jag verkligen försöka att tänka på och framför allt träna på det som hade kunnat göras bättre på söndagens tävling (med andra ord ALLT höll jag på att säga men nä….så illa var det ju inte :)).

Men mer schwung över lag vore önskvärt- ska man kunna mäta sig med ”dagens dressyrhästar” går det inte att komma med en ”ridhusharvare” utan det måste vara lite elektricitet i benen :).

Våra ökningar är för svaga och detta övade jag på under dagens uteritt. Först var det väl lite ”blaha blaha” men efter ett tag blev det ett fint tryck i gossen och det började gunga lite i ryggen.

Det blåste ganska mycket idag (igen:() och det kanske bidrog till att Archie tände till lite mer än vanligt och det är sådant som jag vill ha ännu mer av och måste uppmuntra mycket.

Lydnaden är det ju verkligen inget fel på- nu ska jag ”bara” få Archie att blixtra till lite mer :).

Jag måste ha varit så koncentrerad på min lille häst att Soya lyckades rulla sig i något illaluktande skit utan att jag märkte det.

Hon måste ha varit snabb den lilla vesslan för hon är aldrig många meter före, efter eller bredvid oss men stank det gjorde hon och det var säkert inget som bara flög på henne.

Straffet kom hemma- badet var givet så nöjet att stinka blev kortvarigt ha ha!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>