Speciella annonser del 270, ännu en våghals!

Jag vidhåller att sådana här foto-arrangemang kan vara farliga- tänker på den videolänk vi diskuterade på bloggen i förra veckan.

Intressant att flera jag pratat om videon med IRL tyckte ”gulligt men JAG skulle aldrig våga chansa med MINA barn”.

Det måste väl finnas andra sätt att illustrera att man har en snäll häst?

http://www.blocket.se/vasterbotten/Halvblod_soker_ett_sista_hem_32611699.htm?ca=23_11&w=3

6 kommentarer Skriv kommentar

 1. Annelie Holm

  Ja- idioter!!! Såg en video på en ”så gullig” 2-åring som ledde en stor häst i grimskaft. Får bara ångest när jag ser sånt, och får inte en enda gullighetsvibb. AAAAA!!!! Är de GALNA!!!????

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Jaaa du Linda….

  Jag upplever ju denna flicka som lite mer medveten om vad hon pysslar med och hon kommer säkert att bli en fantastisk ”hästmänniska” som kan läsa djuren otroligt bra när hon blir stor men jag är ändå tveksam till om jag skulle låta henne ”hålla på” så här om hon var mitt barn.

  Visst; hon har hjälm i många sekvenser men i andra har hon det inte och en hjälm skyddar verkligen inte mot allt.

  Nu har jag inga egna barn så det är jättesvårt att säkert veta hur jag hade resonerat; det är lätt att säga att jag hade gjort på ett visst sätt men själv är jag tämligen dumdristig med en del så kanske hade jag tyckt att det var helt ok att mitt barn hade fått krypa under hästar och gud vet allt.

  Svårt det där…men spontant ser jag flera sekvenser på filmen där det KAN gå illa.

  Och åter igen; det kan det göra med vuxna också men dels har vi en egen vilja på ett annat sätt och dels tåler våra kroppar lite mer.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>